Over Boekielezen

Deborah Boekielezen

Boekielezen is Deborah

en dit is Deborah:

jeugdliteratuurspecialist in Amsterdam

drs Nederlandse taal-en letterkunde

3 katten, 2 dochters, 1 man

houdt van schrijven

houdt van lezen, vooral jeugdliteratuur

wil graag de liefde voor al die mooie boeken delen

dus welkom bij Boekielezen

een blog over lezen en laten lezen!

voor iedereen die houdt van jeugdliteratuur,

van prentenboek tot young adult

Contact? Mail naar boekielezen@gmail.com

Boekielezen is in 2017 getipt door Hebban . Hebban beoordeelde 150 boekenblogs, en: ”Dertien van de meest in het oog springende initiatieven zijn voorzien van een “Getipt door Hebban” sticker.” 

Leuk om te vermelden is dat Boekielezen wordt gearchiveerd door de Koninklijke Bibliotheek:

“In het kader van het initiatief van de Koninklijke Bibliotheek (KB) om een selectie van Nederlandse websites te bewaren voor toekomstig onderzoek, willen wij ook uw website archiveren en voor de lange termijn bewaren. Het gaat om de website en eventuele bijbehorende subdomeinen die toegankelijk zijn via de volgende URL(s):
https://www.boekielezen.nl/

Websites bevatten vaak waardevolle informatie die niet analoog verschijnt en die ten gevolge van de grote ‘omloopsnelheid’ het risico loopt voorgoed verloren te gaan. Dat websites als ‘digitaal erfgoed’ het behouden waard zijn, is internationaal erkend in het Unesco Charter on the Preservation of the Digital Heritage uit 2003. Het signaleert dat digitaal erfgoed verloren dreigt te gaan en dat het bewaren daarvan voor gebruik door de huidige en toekomstige generatie onderzoekers zeer urgent is.”

Mogelijk gemaakt door WordPress. Ontworpen door WooThemes