Boekielezen in bed (en in de Margriet)

In januari kreeg ik een mail met de vraag of ik het leuk zou vinden om mee te werken aan een artikel over vrouwen die van lezen houden. Dit zou rond de boekenweek in de Margriet verschijnen. Dat leek mij wel leuk! Het zou bestaan uit een interview en een fotoshoot. Het interview ging telefonisch. De fotoshoot werd bij mij thuis gehouden, om precies te zijn…in mijn bed! Margriet had bedacht dat lezen in bed een leuke insteek zou zijn.

Op de dag van de fotoshoot stond mijn huis ineens vol met make up koffers, bergen kleding en tassen vol accessoires. Alles (behalve de make up haha) was in het zwart wit, want dat zou het thema worden van de desbetreffende Margriet.

artikel margriet

artikel margriet

Mijn slaapkamer werd omgetoverd tot een zwart-wit geheel (de muur mocht wel blauw blijven), en toen mocht ik in zwart-witte pyjama met boek in de hand poseren. Toen ik liggend poseerde moest ik erg lachen aangezien de fotografe boven mij hing, al staande op een keukentrap. Volgens mij is dat ook de leukste foto geworden!

artikel margriet

artikel margriet

En nu is de Margriet er! Het is Margriet nummer 12, voor als je het in het echt wil zien. Ik vind het leuk geworden en de foto’s (ja het zijn er twee geworden!) zijn ook mooi. Een ding is jammer: de blog van deze boekenwurm werd niet vermeld… Had toch ook mooi bij het artikel gepast: Boekielezen in bed!

 

 

artikel in de margriet

interview: Tessa Heselhaus

foto’s: Marloes Bosch

make up en styling: Nicolette Brøndsted

, ,

5 reacties op Boekielezen in bed (en in de Margriet)

 1. Marieke 17 maart 2017 om 10:19 #

  Leuke blog
  Je hebt zelfs foto’s gemaakt op de dag zelf.

 2. Deborah 17 maart 2017 om 12:06 #

  Ja ik maak altijd overal foto’s van 😉

 3. Mathilde 17 maart 2017 om 12:14 #

  Wat zonde dat ze je blog niet vermelden

 4. Bernadette 17 maart 2017 om 16:58 #

  Wat leuk! Gewoon een ingezonden brief sturen met vraag om vermelding van je blog in het volgende nummer 😉

 5. EmmaK 17 maart 2017 om 18:51 #

  Gaaf ik vind dit echt heel leuk. Jammer dat Hebban niet genoemd wordt maar jou hebben ze hier gevonden denk ik.Lezen is voor mij de fijnste ontspanning die er is.

Geef een reactie

Mogelijk gemaakt door WordPress. Ontworpen door WooThemes

Ontdek meer van Boekielezen

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder