Boekielezen getipt door Hebban

Een aantal maanden geleden kon je je blog opgeven om geplaatst te worden in een boekenblog-overzicht van Hebban. Dat leek me leuk dus ik stuurde Boekielezen in. En eigenlijk ben ik het daarna helemaal vergeten.

Tot ik zaterdag een heel leuk mailtje kreeg van Hebban.  Mijn boekenblog was niet alleen geplaatst in het overzicht, maar ook nog uitgekozen als tip van Hebban: ”Dertien van de meest in het oog springende initiatieven zijn voorzien van een “Getipt door Hebban” sticker.” 

badge van Hebban getipte boekenblog

Om als een van de dertien blogs uit ruim 150 blogs te worden gepikt, dat is toch wel reden om een beetje trots en heel erg blij te zijn! En dat ben ik dus ook. Zoals je ziet heb ik de Hebban-sticker op mijn blog geplaatst en staat ie daar te pronken 🙂 . En wat toevallig dat de kleur zo mooi bij het uiterlijk van mijn blog past!

 

Het is hartstikke leuk om zo’n blijk van waardering te krijgen voor iets wat je zo graag doet, maar wat eigenlijk wel ”liefdewerk oud papier” is. (wel toepasselijk voor een boekenblog haha) Dank Hebban, en ik hoop dat velen plezier zullen hebben van Boekielezen. (ik in elk geval!)

Veel leesplezier!

, , ,

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Mogelijk gemaakt door WordPress. Ontworpen door WooThemes

Ontdek meer van Boekielezen

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder