Lijstjes maken

Gelukkig nieuwjaar! Het terugblikken is weer achter de rug en het is tijd om vooruit te kijken. Voor de lijstjesfanaten is er genoeg te doen: het is tijd om de leesuitdagingen in te vullen!

Ik hou er van om lijstjes te maken en bij te houden wat ik lees, dus ik doe lekker mee aan alle leesuitdagingen (ik zeg geen challenges). Ik doe mee met #boekperweek van Bibliotheek.nl, ik vulde mijn leesuitdaging in bij Hebban, en bij Goodreads (eigenlijk speel ik een beetje vals, want ik lees voor alle drie dezelfde boeken).

Overal heb ik ingevuld dat ik 52 boeken wil lezen, dat probeer ik elk jaar, en dat lukt ook meestal. Vorig jaar las ik er 57. De prentenboeken die ik lees houd ik erbuiten. Daar heb ik nu mijn site Elke dag een prentenboek voor 🙂

Wat ga ik dan lezen? Ik lees voor het grootste deel jeugdliteratuur. Ik probeer de nieuwste boeken bij te houden, al is het onmogelijk om alles te lezen wat er verschijnt. Natuurlijk lees ik graag de nieuwe boeken van mijn favoriete schrijvers, maar ik wil me dit jaar ook laten inspireren door de Boekenbingo van Juf Sanne (60 boeken voor groep 1 tot 8), en door de 100-lijst van Schoolbieb op orde (100 leverbare boeken voor groep 3 tot 8).

Daarnaast zal ik ook boeken voor volwassenen lezen, wat waarschijnlijk voornamelijk detectives/thrillers zullen zijn. Maar daar ga ik niet over schrijven op deze site.

Veel leesplezier allemaal en ik hoop voor een beetje inspiratie te zorgen!

boekenlijstjes maken

, , , , , , ,

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Mogelijk gemaakt door WordPress. Ontworpen door WooThemes

Ontdek meer van Boekielezen

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder