Boekielezen Tekstbureau

Welkom bij Boekielezen Tekstbureau!

Ben je op zoek naar iemand die je kan helpen met het schrijven van je kinderboek op inhoudelijk niveau of op grammaticaal gebied, heb je iemand nodig die speurt naar alle spelfouten in je manuscript, zoek je naar boeken over een bepaald onderwerp en zie je door de bomen het bos niet meer, of zoek je iemand om een enthousiast stukje te schrijven over kinderboeken, dan heb je nu die persoon gevonden!

Leuk je hier te zien! Ik ben Deborah, 51 jaar, neerlandica en kinderboekenspecialist met twintig jaar ervaring als jeugdbibliothecaris. Na een sabbatical heb ik besloten afscheid te nemen van de Openbare Bibliotheek Amsterdam.

Omdat ik heel graag wilde blijven werken met kinderboeken heb ik nu mijn eigen tekstbureau, helemaal gericht op jeugdliteratuur. Ik corrigeer en redigeer manuscripten van kinderboeken, maar geef bijvoorbeeld ook advies aan een schoolboekenuitgever op het gebied van jeugdliteratuur.

Op dit moment werk ik een dag per week in een kinderboekwinkel, dus ik zie de nieuwste en mooiste kinderboeken voorbijkomen en ben helemaal op de hoogte van wat er speelt in de kinderboekenwereld!

Ik onderhoud en vul al jaren twee websites op het gebied van jeugdliteratuur, namelijk Boekielezen.nl en Elkedageenprentenboek.nl.

Via mijn websites kan ik mijn kennis en enthousiasme over boeken delen,  en bovendien kan ik er mijn liefde voor schrijven in kwijt.

Namens deze twee websites ben ik ook actief op sociale media, je kunt me vinden op Instagram, Facebook, Twitter, Pinterest, YouTube en TikTok.

Zoals gezegd schrijf ik graag. Ik schrijf recensies voor mijn websites en ik heb zes jaar lang elke maand een jeugdliteratuurblog geschreven voor de website van de Openbare Bibliotheek Amsterdam. 

Mijn droom is om een eigen pagina vol boekentips- en nieuws te hebben, in een tijdschrift of krant, of op een grote website.

Neem contact op voor meer informatie  

 

 

Mogelijk gemaakt door WordPress. Ontworpen door WooThemes