Een zee van leugens

Hier is dan eindelijk het vervolg, of eigenlijk de prequel, op het (voor mij) fantastische Wij leugenaars uit 2014. Een boek waarin het allemaal draait om de enorme twist aan het einde en waarom je er ook weinig over kon vertellen, uit angst de plot te verraden.

boek Een zee van leugens E.Lockhart

Een zee van leugens is niet zo overweldigend als het vorige boek, maar we leren de familie Sinclair wel iets beter kennen.
Het verhaal speelt zich ook dit keer af op het eiland van de familie, en hun huizen die daar staan. (Ik moest af en toe aan De Godden broers denken van Meg Rosoff)

Er is familie, er zijn geheimen, er is jaloezie, eenzaamheid en verslaving. En… er is een bijzondere jongen, en verliefdheid. En ten slotte is daar de zee.

Het verhaal wordt verteld door Carrie, een van de dochters Sinclair, een generatie eerder dan de hoofdpersonen waar het in Wij leugenaars over gaat.

Natuurlijk was ik eigenlijk op zoek naar dezelfde leeservaring als bij Wij leugenaars, maar dat kan niet, waardoor er altijd iets van teleurstelling meespeelt.
Maar ook dit boek beschreef weer de intrigerende familie Sinclair waarvan je niet weet of je van ze moet houden of van ze gruwelen.

ØØØØO

Een zee van leugens – E.Lockhart

Vertaald door Sandra van de Ven

De Fontein – 2022

In de bibliotheek een D-boek (voor jongeren vanaf 15 jaar)

Verkrijgbaar in je lokale boekhandel, de kinderboekwinkels, of via webwinkels zoals:

Kinderboekwinkel Utrecht

Kinderboekwinkel Haarlem

Of via:

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Mogelijk gemaakt door WordPress. Ontworpen door WooThemes

Ontdek meer van Boekielezen

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder