Gelezen: Lynn 2.0

Lieve Lynn,

Of moet ik zeggen Lynn 2.0? De verbeterde, nu nog leukere Lynn? Ik schrijf je deze brief om te zeggen met hoeveel plezier ik over je belevenissen heb gelezen.

Om je te zeggen wat een lief meisje je bent. Maar je bent niet alleen lief, je bent ook oplettend, je kijkt beter dan de meeste anderen om je heen. Je bent sociaal, alhoewel af en toe wat onhandig. Maar het allerliefste van je vind ik je onzekerheid. Want wat is die herkenbaar! Ik herken niet alleen mezelf als puber, maar ook mijn dochters hierin, nu ik moeder ben van pubermeiden.

Je bent je zo bewust van jezelf en weet nog niet hoe je daar mee om moet gaan. Je weet nog niet hoe bijzonder je bent. Af en toe ben je heel groot maar soms ook nog erg klein. En denk je echt dat je tanden recht vooruit uit je tandvlees zullen groeien? Ik denk dat alleen jij dat zo ziet.

Wat hou jij je dapper staande in het wespennest dat een groep meiden kan zijn. Je blijft heel erg jezelf, en dat levert je soms problemen op. Maar ook mooie dingen. Want daar kom je vast nog wel achter: als je jezelf blijft, word je het gelukkigst. En dat wens ik jou, Lynn!

Liefs, Deborah.

lynn 2.0

Beoordeling: ØØØØO

Lynn 2.0 – Anke Kranendonk

Lemniscaat – 2015

in de bibliotheek een B-boek (voor kinderen van 9-12 jaar)

, , ,

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Mogelijk gemaakt door WordPress. Ontworpen door WooThemes

Ontdek meer van Boekielezen

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder