Prentenboek: Marcs grote gevaarlijke tanden

Krokodillen zijn geliefde prentenboek-dieren. Lekker eng, gemeen en soms best lief. Ook Marcs grote gevaarlijke tanden van Jarvis heeft een krokodil als hoofdpersoon.

 

marcs grote gevaarlijke tanden

Marc wordt door alle dieren in de jungle gevreesd, vooral om zijn levensgevaarlijke gebit. Heerlijk vindt hij het, lekker alle dieren bang maken!  Marc zorgt ook goed voor zijn tanden, ze glinsteren je tegemoet.

Marcs gevaarlijke tanden

Maar… de levensgevaarlijke krokodil heeft een geheim: zijn tanden zijn vals! (Helaas wordt er niet verteld hoe dit is gekomen – ik vroeg het me ineens af) En wat is het risico als je tanden vals zijn? Je kan ze kwijtraken! En dat gebeurt…

marcs grote gevaarlijke tanden

In plaats van de schrik van de jungle is hij nu de flop van de jungle. Gaat dit nog goed komen?

Jammer vind ik het verschil tussen binnen- en buitenkant van het boek. Het omslag knalt je tegemoet, waardoor je dezelfde felle kleuren ook in het boek verwacht. Maar de illustraties zijn veel gedekter van kleur. Zelf vind ik de binnenkant mooier dan het omslag.

Dit prentenboek is niet erg origineel maar gewoon leuk om te lezen en te bekijken. En ik zou toch wel willen weten hoe een krokodil aan een kunstgebit komt. Niet goed gepoetst?

marcs grote gevaarlijke tanden

 

Boektrailer!

Beoordeling: ØØØOO

Marcs grote gevaarlijke tanden – Jarvis

Vertaling: Jesse Goossens

Lemniscaat – 2016

Van dit prentenboek ontving ik een recensie-exemplaar

 

, ,

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Mogelijk gemaakt door WordPress. Ontworpen door WooThemes

Ontdek meer van Boekielezen

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder