#Prentenboekperweek: doe je mee?

Vorig jaar deed ik mee aan de lees-uitdaging van Bibliotheek.nl: #boekperweek, elke week een boek lezen dus. Dat was het doel, en ik kwam er zelfs overheen.

Ik schreef al eerder dat ik de prentenboeken die ik las niet meetelde, omdat die nou eenmaal wat dunner zijn en dan heb je wel heel snel 52 boeken bij elkaar. Maar dat vond ik ook jammer, want gedurende het jaar lees ik zoveel leuke prentenboeken! Daarom heb ik besloten mijn eigen lees-uitdaging te beginnen, gewoon omdat het leuk is om bij te houden. En omdat er zoveel mooie prentenboeken zijn, die leuk zijn om met elkaar te delen.

Dus: ik ga dit jaar naast #boekperweek ook #prentenboekperweek doen. Ik zal er een bord van maken op Pinterest, waar iedereen die wil zijn prentenboek op kan zetten.

Wil je meedoen? Volg op Pinterest mijn bord Prentenboek per week 2016 en dan nodig ik je uit, zodat je er zelf prentenboeken op kunt pinnen. (ik sta op Pinterest als Deborah van der Vliet)

Natuurlijk kan je het ook op Twitter of Instagram posten (#prentenboekperweek)!

Doe je ook mee?

 

,

3 reacties op #Prentenboekperweek: doe je mee?

  1. Conny Schelvis 5 januari 2016 om 11:36 #

    Even uitgoochelen hoe dat pinterest werkt dan… Ik doe mee ! Ben gek op prentenboeken en er zitten juweeltjes tussen ! Ik zal elke week op mijn blog posten en op Twitter en Insta en op pinterest als dat deze digibeet gaat lukken !

    Groetjes Conny

  2. Deborah 5 januari 2016 om 11:55 #

    Superleuk! En succes met pinterest. Was voor mij ook ff puzzelen vorig jaar maar als je er eenmaal aan begint….

Geef een reactie

Mogelijk gemaakt door WordPress. Ontworpen door WooThemes

Ontdek meer van Boekielezen

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder