De wonderlijke dierenshow – tentoonstelling

Ik bezocht onlangs de tentoonstelling De wonderlijke dierenshow, met werk van Martijn van der Linden. Het ging om originelen van tekeningen van zijn recente boeken, en om werk dat hij speciaal voor deze tentoonstelling maakte.

tentoonstelling wonderlijke dieren martijn van der linden

Martijn van der Linden ken je vast wel van het bekroonde Tangramkat, Stem op de okapi, of het prentenboek van de KInderboekenweek 2018 Knikkeruil.

De tentoonstelling kun je vinden in WGKunst in Amsterdam. Te bezoeken tot 6 november, dinsdag t/m zondag van 13.00-17.00. En toegang is gratis! Rond de tentoonstelling worden workshops gegeven aan klassen, en in de herfstvakantie zijn er drie workshops voor kinderen van 6 tot 12 jaar (15 euro).

Deze slideshow vereist JavaScript.

Hoewel de tentoonstelling niet heel groot was, werd ik er toch erg vrolijk van. Ten eerste natuurlijk van de fietsende okapi op ware grootte!

Maar er hangen ook veel originelen, bijvoorbeeld uit Jij en ik en al het moois om ons heen. Mooi! En er is een enorme muurschildering. En niet te vergeten: aan het plafond hangen allerlei Tangram-achtige vogels. Gaat dat zien! 🙂

tentoonstelling wonderlijke dieren martijn van der linden

 

, , , ,

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Mogelijk gemaakt door WordPress. Ontworpen door WooThemes

Ontdek meer van Boekielezen

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder