Vlogwedstrijd: Ongemakkelijk & Leuk

Zoals ik al eerder schreef heb ik gemengde gevoelens over vloggen (filmpjes maken over boeken). Het is leuk en eng tegelijk. Ik ben begonnen met mijn eigen YouTube kanaal om daar, ter afwisseling, filmpjes op te posten. Ik moet nog een beetje mijn draai vinden en wil me verder verdiepen in de techniek van het monteren en alles wat er nog meer bij het maken van filmpjes komt kijken.

In een moedige bui stuurde ik een van mijn vlogs in voor een wedstrijd op Libelle TV, om Libelle-vlogger te worden. En dan natuurlijk boekvlogger!

 

Wat een verrassing toen ik hoorde dat ik bij de top tien zat! Het vervolg van de wedstrijd is dat het publiek mag stemmen op je filmpje. En ik denk dat ik niet zo goed ben in het werven van stemmen… Want er zijn filmpjes die al enorm veel stemmen hebben, en dat van mij blijft een beetje achter (gelukkig niet als enige…) En dan ga ik twijfelen aan mezelf, maar dat mag niet van mijn dochters want ik zit toch in de top tien!

Dus daarom: stem op mij! Hier, en het kan tot 15 juli.

PS: Al heb ik niet zo veel stemmen, toch vind ik elke stem heel bijzonder! En ik word ook verlegen en blij van de complimentjes die ik krijg. 🙂

 

Update: Het is helaas niet gelukt om bij de laatste vijf vloggers te komen voor de finale. Gelukkig was ik ook niet helemaal allerlaatste 🙂 . Ik ga gewoon door met mijn eigen filmpjes op YouTube en ga daar nog een heleboel over leren!

, , ,

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Mogelijk gemaakt door WordPress. Ontworpen door WooThemes

Ontdek meer van Boekielezen

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder